
Forkæl din hotdog med hjemmelavet brød.
60+ min - 8 stk
 
# Ingredienser
2 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
1 æg
25 g smeltet smør
225 g fint speltmel
Ca. 200 g hvedemel
1 æg til pensling
*
 
Tilberedning: 
Hæld mælken i en skål og opløs gæren heri. 
Tilsæt salt, æg og smeltet smør. 
Rør først speltmel og dernæst hvedemel i dejen. 
Ælt dejen godt til den er glat og smidig. 
Stil dejen tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
 
Slå dejen ned på et meldrysset bord. 
Del den i 8 lige store dele og tril dem til aflange
pølsebrød. 
Fordel brødene på en bageplade med bagepapir. 
Lad brødene hæve tildækket i ca. 30 minutter.
 
Tænd ovnen på 210 °C. 
Pensl brødene med sammenpisket æg og bag i 10-12 minutter
til de er gyldne. 
Afkøl brødene på en bagerist.